QA/QC MEDEWERKER.

40 uur \\ MBO

Dit ga je doen:
Als QA/QC medewerker houd je toezicht en controle op de kwaliteit van de lasprocedures en daarnaast houd je je samen met het team bezig met de algemene regelgeving en procedures op QA gebied. Je stelt lasdocumenten, kwaliteit- en keuringsplannen op, je vervaardigt en beheert WPS-en aan de hand van de klanteisen. Je verzorgt de visuele inspecties van werk in uitvoering. Daarnaast zorg je dat de keuringen tijdig worden uitgevoerd en geregistreerd. Ook het houden van interne audits en het rapporteren en analyseren van de resultaten hiervan behoort tot jouw takenpakket.

Jouw profiel / Functie eisen

  • Je hebt meerdere jaren ervaring in hoogwaardige piping werkzaamheden in de petrochemische industrie
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding IWT (MLT)
  • Je bezit het certificaat visueel lasinspectie (VT-level 2)
  • Je bezit het diploma VCA -VOL
  • Je hebt kennis van Microsoft Office
  • Je hebt kennis van diverse lastechnieken en relevante normen/richtlijnen (EN9606, EN15614, ASME IX, RTOD, PED) zijn jou bekend.
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen, ambitie en geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Bereidheid tot reizen dan wel tijdelijk op projectlocaties te werken.

Waarom jij wil werken bij MOB
Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten voor de nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds (bedrijfstops), prefabricage, montage van piping- en projectmanagement en diensten op het gebied van equipment services.

En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell en ExxonMobil. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie.

Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Omdat we een middelgroot bedrijf zijn hebben we korte communicatielijnen en staat de deur altijd voor je open. Je draagt op deze manier herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. We hechten veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit. Vanzelfsprekend bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. sollicitaties@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)646190594 of +31 (0)10-4621666. Zij beantwoordt graag je vragen!

This vacancy in English?

Click here for the translation

Locatie Nederland

Taken

Delen