Service Technieker Laadarmen (Service Engineer Loading Technology)

40 uur \\ MBO

Dit ga jij doen
Jij bent de specialist op het gebied van laadarmen. Het verrichten van onderhoud en reparaties aan marinelaadarmen, trucklaadarmen, daar zit jouw kracht! Voor jou is geen technische specificatie onbekend. Of het nou gaat om metingen, tests, het uitvoeren van onderhoud of het oplossen van problemen bij een storing. Jij weet precies wat je moet doen. Maar, er is nog meer. Het verrichten van inspectiewerkzaamheden en het schrijven van inspectierapporten is namelijk net zo belangrijk. Daarnaast hecht je veel waarde aan veiligheid op de werkvloer.

Jouw profiel
Je hebt al een aantal jaar ervaring op gedaan als servicemonteur in onze branche. Je werkt resultaatgericht, maar houdt de behoeftes van de klant in je achterhoofd. Zij moeten uiteindelijk tevreden zijn met de verrichte werkzaamheden. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om af en toe in het buitenland te werken. Je bent creatief, neemt het initiatief en je stopt niet totdat jouw werk goed is afgerond. Jij gaat altijd voor het optimale resultaat!

Functie eisen:

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding richting Mechanica of Elektromechanica;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling, schriftelijk is een pluspunt);
  • Je beschikt over een VCA attest;
  • Kan jij ons meer vertellen over hydraulica, elektrotechniek of pneumatica? Dan heb je een streepje voor!
Waarom jij wil werken bij MOB
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de (petro)chemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten voor de nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds (bedrijfstops), prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. We bieden daarnaast ook diensten aan op het gebied van equipment services. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil en Gunvor. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Omdat we een middelgroot bedrijf zijn hebben we korte communicatielijnen en staat de deur altijd voor je open. Je draagt op deze manier herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. We hechten veel waarde  aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit. Vanzelfsprekend bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden! 

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. sollicitaties@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Daphne de Baets via +32 (0)3 3129160 of +32 (0)474910067.

Locatie België

Taken

Onderhoud en reparaties

Inspectiewerkzaamheden

Schrijven van inspectierapporten

Delen