Stagiair Logistiek

40 uur \\ VMBO

Dit ga jij doen
MOB Mechanical Contracting biedt een stage met veel eigen verantwoordelijkheden, een samenwerking met ambitieuze collega’s en waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Als Logistiek Medewerker stagiair kom je ons vaste team van 2 medewerkers ondersteunen. Je ontvangt goederen en verzamelt orders die je verzendklaar maakt. Je ziet de hele dag verschillende collega’s van andere afdelingen in het magazijn die je te woord staat en voorziet van de juiste materialen. Ben jij er klaar voor?

Waarom jij kiest voor MOB

  • Een uitdagende stage! 
  • Werken met gezellige en betrokken collega’s 
  • Een informele bedrijfscultuur
  • Jouw persoonlijke groei en ontwikkeling staan centraal 
Over MOB Mechanical Contracting
Werken bij MOB betekent een plezierige en stoere werkomgeving waar we gezamenlijk voor het ultieme resultaat gaan. Met inmiddels 35 jaar ervaring voeren we als mechanisch aannemer ontzettende mooie projecten uit in de (petro)chemische industrie en de olie- en gasbranche. Dit zijn projecten op het gebied van nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds, prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil, Vopak, Engie, Gunvor en Oiltanking! Ga jij met ons de uitdaging aan? 

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
  • Wij ontvangen graag je CV, óf een link naar je Linkedin profiel met daarbij je emailadres en telefoonnummer.
  • Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. sollicitaties@mob-group.com. 
  • Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via 06 46 190 594 of 010 462 16 66. Zij beantwoordt graag je vragen!

This vacancy in English?

Click here for the translation

Locatie Nederland

Taken

Delen