Supervisor (Uitvoerder), Brecht (België)

38 uur \\ MBO

Als supervisor ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van ongeveer 15 medewerkers (pijpfitters, monteurs, lassers). Je houdt toezicht op de dagelijkse werkzaamheden die worden uitgevoerd, controleert de voortgang van het project en stuurt bij waar nodig. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. 

Profiel
Als Supervisor weet je hoe je kwaliteit moet leveren. Je verdeelt de werkzaamheden over het team en weet precies wie over welke kennis en kwalificaties beschikt. Daarnaast hou je alle belanghebbenden regelmatig op de hoogte van de voortgang. Dit maakt jou een sterke leidinggevende. Je bent een goede onderhandelaar, bent stressbestendig en je durft beslissingen te nemen. Je werkt kostenbewust en weet altijd het overzicht te behouden. Daarnaast neem je het initiatief, staat de klant bij jou altijd voorop en ben je een echte teamplayer. 

Functie eisen: 

  • Je hebt een specialisatiejaar pijpfitten, lassen, monteren of reeds enkele jaren ervaring;
  • Je kan isometrische plannen lezen en interpreteren;
  • Je beschikt over een VOL VCA attest en attest flensmonteur;
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Je bent in het bezit van je Rijbewijs B.
Wat bieden we aan: 
Marktconform salaris met extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering.

Werken bij MOB NV is werken in een klein en hecht team waar variatie in de job een hoge factor heeft. Groei mee met MOB!

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. daphne.debaets@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Daphne de Baets via +32(0)312 91 60 of +32(0)474 910 067. Zij beantwoordt graag je vragen!

This vacancy in English?

Click here for the translation

Locatie België

Taken

Delen