Uitvoerder projecten

40 uur \\ MBO

Dit ga jij doen
Als Uitvoerder ben jij verantwoordelijk voor het aansturen van een team van ongeveer 15 medewerkers (pijpfitters, sleutelaars, lassers). Je houdt toezicht op de dagelijkse werkzaamheden die worden uitgevoerd, controleert de voortgang van het project en stuurt bij waar nodig. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Je informeert interne en externe stakeholders over de voortgang van het project en neemt extra acties wanneer dit nodig is om de kwaliteit of de voortgang te verbeteren. In samenwerking met de Projectmanager stel je een personeelsplanning op en verdeel je de werkzaamheden over jouw team.

Jouw profiel
Je hebt al een aantal jaar ervaring op gedaan als Uitvoerder in onze branche en hebt een passie voor de Techniek. Als Uitvoerder weet je hoe je kwaliteit moet leveren. Je verdeelt de werkzaamheden over het team en weet precies wie over welke kennis en kwalificaties beschikt. Dit maakt jou een sterke leidinggevende. Je bent een goede onderhandelaar, bent stressbestendig en durft beslissingen te nemen. Je werkt kostenbewust en weet altijd het overzicht te behouden. Daarnaast neem je het initiatief, staat de klant bij jou altijd voorop en ben je een echte teamplayer. Gezamenlijk gaan jullie voor het maximale resultaat bij ieder project!

Functie eisen: 

  • Je hebt enkele jaren relevante werkervaring;
  • Je kan isometrische tekeningen lezen en interpreteren;
  • Je kan zelfstandig iso’s maken en aanpassen als asbuild;
  • Je beschikt over VOL VCA, certificaat flensverbindingen volgens protocol en aanslaan en begeleiden van lasten;
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Je bent in het bezit van je Rijbewijs B.
Waarom jij wil werken bij MOB
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de (petro)chemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten voor de nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds (bedrijfstops), prefabricage, montage van piping- en projectmanagement en diensten op het gebied van equipment services. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil en Gunvor. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Omdat we een middelgroot bedrijf zijn hebben we korte communicatielijnen en staat de deur altijd voor je open. Je draagt op deze manier herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. We hechten veel waarde  aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit. Vanzelfsprekend bieden we een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden! 

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. sollicitaties@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)646190594 of +31(0)10-4621666. Zij beantwoordt graag je vragen!

This vacancy in English?

Click here for the translation

Locatie Nederland

Taken

Aansturen team

Controleert de voortgang

Verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk

Delen