Lasser

40 uur \\ VMBO

Dit ga jij doen 
Als (foto) lasser las je verschillende leidingen, constructie en plaatwerk volgens de vastgestelde procedures aan elkaar. Je krijgt dagdagelijks je planning en werkt zelfstandig. Je werkt steeds op een kwalitatieve en gestructureerde manier. Daarnaast staan bij jou de waarden veiligheid, milieu en gezondheid voorop. Je bent bereid om tijdens andere momenten de monteurs en pijpfitters te helpen.

Zo maak jij indruk op ons
Je hebt al een aantal jaar ervaring op gedaan als (foto) lasser in onze branche. Je bent een echte specialist en hebt een passie voor lassen. Je werkt resultaatgericht, kan prima zelfstandig aan de slag, maar je kunt ook goed samenwerken met collega’s. Daarnaast ben je accuraat, bij elke nieuwe opdracht ga je heel nauwkeurig te werk om er zeker van te zijn dat alle stappen in de juiste volghorde en op de juiste manier worden afgerond. Jij bent fan van het ‘first time right’ principe en gaat voor een optimaal resultaat!

Jouw profiel

  • Je hebt een afgeronde VMBO opleiding Lassen en/of enkele jaren relevante ervaring;
  • Je beschikt over verschillende lascertificaten conform de geldende normen en je hebt materiaal kennis;
  • Je beschikt over een VCA certificaat;
  • Je spreekt Nederlands.
Waarom jij wil werken bij MOB 
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de (petro)chemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire voor de nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds (bedrijfstops), prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. We bieden daarnaast ook diensten aan op het gebied van equipment services. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil en Gunvor. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Omdat we een middelgroot bedrijf zijn hebben we korte communicatielijnen en staat de deur altijd voor je open. Je draagt op deze manier herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. We hechten veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit. Vanzelfsprekend bieden we een aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden! 

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. sollicitaties@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)646190594 of +31(0)10-4621666. Zij beantwoordt graag je vragen!

This vacancy in English?

Click here for the translation

Locatie Nederland

Taken

(foto) lassen

Nauwkeurig

Materiaal kennis

Delen