Pijpfitter

40 uur \\ VMBO

Dit ga jij doen 
Als Pijpfitter zorg je voor het monteren en demonteren van leidingen en leidingsystemen, inclusief de daarin voorkomende appendages en andere technische voorzieningen. Tevens voer jij allerlei montagewerkzaamheden uit. Je leest voor alle werkzaamheden tekeningen en instructies om inzicht te krijgen in de uitvoering van:

  • Omvang van de opdracht;
  • Te monteren en demonteren onderdelen;
  • Volume van te verwerken leidingdelen;
  • Volgorde van montage;
  • Volledigheid en duidelijkheid van de instructies.
Jouw profiel
Je werkt zelfstandig op basis van de tekening. Je controleert de ligging, de hoogte en bereikbaarheid van de montagelocatie. Je beoordeelt het werk en zorgt voor materialen en gereedschappen. Je treft de juiste maatregelen wanneer kraan, takels of andere hijswerktuigen vereist zijn. Je bent verantwoordelijk voor juist gebruik, onderhoud en het retourneren van de ter beschikking gestelde gereedschappen, machines en materieel. Je controleert op maatvoering. Daarnaast ben je accuraat, resultaatgericht en kun je goed samenwerken. Bij al deze werkzaamheden staan veiligheid, milieu en gezondheid voorop; je draagt zorg voor de naleving van de Kwaliteit, Arbo en Milieuprocedures.

Functie eisen: 
  • Je hebt een afgeronde VMBO opleiding Pijpbewerking of een vergelijkbaar vakdiploma en/of je hebt enkele jaren relevante werkervaring;
  • Je beschikt over een VCA basis certificaat;
  • Je beschikt over een certificaat Werken aan Flensverbindingen;
  • Je beschikt over een certificaat VVL-H;
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk).
Waarom jij wil werken bij MOB
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de (petro)chemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire voor de nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds (bedrijfstops), prefabricage en montage van piping- en projectmanagement. We bieden daarnaast ook diensten aan op het gebied van equipment services. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil en Gunvor. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Omdat we een middelgroot bedrijf zijn hebben we korte communicatielijnen en staat de deur altijd voor je open. Je draagt op deze manier herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. We hechten veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit. Vanzelfsprekend bieden we een aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden! 

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. sollicitaties@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)646190594 of +31(0)10-4621666. Zij beantwoordt graag je vragen!

This vacancy in English?

Click here for the translation

Locatie Nederland

Taken

montagewerkzaamheden

(de)monteren leidingen- en systemen

controleert op maatvoering

Delen