Service Technician Loading Technology (Service Monteur Laadarmen)

40 uur \\ MBO

Dit ga jij doen 
Jij bent onze specialist op het gebied van Loading Technology en hebt alle kennis in huis wanneer het gaat over het uitvoeren van onderhoud en reparaties aan marine-, truck- en bodemlaadarmen. Of het nu gaat om het uitvoeren van metingen, testen, onderhoud of het verhelpen van een storing, jij weet op elk moment wat je moet doen. Ook voer je inspectiewerkzaamheden uit, schrijf je inspectierapporten en ontwikkel je rapportages over de werking van de laadarmen. Uiteraard hecht jij veel waarde aan het leveren van kwaliteit en voer jij alle werkzaamheden veilig uit.  

Jouw profiel
Je hebt al een aantal jaar ervaring op gedaan als servicemonteur in onze branche en bent een specialist op het gebied van laadarmen. Je werkt resultaatgericht en houdt de behoeftes van de klant in je achterhoofd. Zij moeten uiteindelijk tevreden zijn met de verrichte werkzaamheden. Je vindt het leuk om te reizen en bent flexibel inzetbaar. Je bent creatief, neemt het initiatief en je stopt niet totdat jouw werk goed is afgerond. Jij gaat altijd voor het optimale resultaat! 

Functie eisen: 

  • Je hebt een afgeronde technische Mbo-opleiding richting Machinebouw of Mechatronica; 
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring; 
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling, schriftelijk is een pluspunt);
  • Kan jij ons meer vertellen over hydraulica, elektrotechniek of pneumatica? Daar scoor je pluspunten mee! 
Waarom jij wil werken bij MOB 
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de chemische en petrochemische industrie en de olie- en gasbranche. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds (bedrijfstops), prefabricage, montage van piping- en projectmanagement en Loading Technology. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor grote internationale klanten. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Omdat we een middelgroot bedrijf zijn hebben we korte communicatielijnen en staat de deur altijd voor je open. Heb je een idee of een suggestie? Graag zelfs! Je draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. Daarnaast hechten we veel waarde aan collegialiteit, samenwerken, veiligheid en het leveren van kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. sollicitaties@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)10-4621666 of +31(0)6- 46190594. Zij beantwoordt graag je vragen!

Locatie Nederland

Taken

Onderhoud en reparaties

Inspectiewerkzaamheden

Schrijven van inspectierapporten

Delen