Sr. Project Manager

40 uur \\ HBO

Dit ga jij doen 
Als Senior Project Manager ben je eindverantwoordelijk voor meerdere multidisciplinaire projecten. Je draagt zorg voor de projectuitvoering op technisch, commercieel en contractueel niveau. Je beoordeelt projectaanvragen en zorgt ervoor dat alle projecten binnen contract, budget, kwaliteitseisen en tijdschema worden afgerond. Je hebt uitzonderlijke leidinggevende skills en weet precies hoe je jouw team moet motiveren en aansturen om de klus te klaren. Daarnaast vertegenwoordig je onze organisatie op projectbijeenkomsten en vind je het belangrijk dat alle richtlijnen en procedures op het gebied van kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu worden nageleefd. 

Jouw profiel
Je hebt veel ervaring opgedaan op het gebied van project management bij een technische dienstverlener. Een nieuwe projectaanvraag pak jij met beide handen aan. Je denkt vooruit en neemt het initiatief, bent een echte teamplayer en neemt je verantwoordelijkheid als projectmanager. De klant staat bij jou altijd voorop en met jouw leidinggevende skills krijg jij iedere klus geklaard. Daarnaast ben je analytisch, stressbestendig en werk je kostenbewust. Jij gaat voor een maximaal resultaat bij ieder project! 

Functie eisen: 

  • Je beschikt over een afgeronde Hbo-opleiding, richting Werktuigbouwkunde of een andere relevante studierichting; 
  • Je hebt aantoonbare lump sum projectervaring op het gebied van Piping, heb je ook ervaring opgedaan op het gebied van fornuizen? Dan heb je een streepje voor; 
  • Je beschikt over het diploma Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VCA-VOL); 
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling en schriftelijk); 
  • Je hebt kennis van het programma Microsoft Office en kwaliteitssystemen.

Over MOB Mechanical Contracting

MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de (petro)chemische industrie en de olie- en gasbranche. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten voor de nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds (bedrijfstops), prefabricage, de montage van piping- en projectmanagement en diensten op het gebied van equipment services, zoals loading technology. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil, Gunvor en OilTanking. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Omdat we een middelgroot bedrijf zijn hebben we korte communicatielijnen en staat de deur altijd voor je open. Heb je een idee of een suggestie? Graag zelfs! Je draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. 

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan snel! 
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar de afdeling HR, t.a.v. sollicitaties@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)10-4621666 of +31(0)6- 46190594. Zij beantwoordt graag je vragen!

Locatie Nederland

Taken

Eindverantwoordelijk voor multidisciplinaire projecten

Projectuitvoering van A tot Z

Vertegenwoordiger van MOB

Delen