Traineeship technische dienstverlening

40 uur \\ HBO

Dit ga jij doen
De start van jouw carrière in de industriële sector. Wij zijn sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de (petro)chemische industrie en olie- en gasbranche. Je kunt bij dit technische traineeship dan ook alle kanten op. Maak kennis met onze werkzaamheden op het gebied van Projectmanagement, Werkvoorbereiding, Uitvoering en (technische) Sales. Je draait in ieder vakgebied mee als volwaardig medewerker. Na twee jaar weet je precies waar jouw kwaliteiten liggen en welke functie het beste bij jou past. Uiteraard word je tijdens het traineeship gekoppeld aan een mentor die jou zal begeleiden.   

Waarom jij kiest voor MOB
Je bent geïnteresseerd in een carrière in de industriële sector en wilt graag praktijkervaring op doen bij een organisatie met een stevige groeiambitie. Wij bieden een traineeship met inhoudelijke uitdagingen en persoonlijke begeleiding. Je komt te werken in een plezierige en stoere werkomgeving waar iedereen voor het ultieme resultaat gaat. Daarnaast staat de komende twee jaar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Ben jij er klaar voor? 

Functie eisen: 

  • Je hebt een afgeronde technische hbo-opleiding, bij voorkeur Technische Bedrijfskunde of Werktuigbouwkunde;
  • Een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal (mondeling en schriftelijk);
  • Ervaring van het werken met Microsoft Office;
  • Je bent bereid te reizen voor het werk binnen de Benelux;
  • Je bent een initiatiefrijk en ondernemend talent;
  • Je beschikt over een goede dosis analytisch vermogen en doorzettingsvermogen;
  • Je hebt humor! 
Over MOB Mechanical Contracting
MOB Mechanical Contracting is sinds 1985 actief als mechanisch aannemer in de (petro)chemische industrie en de olie- en gasbranche. Onze kernactiviteit is het uitvoeren van multidisciplinaire projecten op het gebied van nieuwbouw en ombouw van plants, turnarounds (bedrijfstops), prefabricage, montage van piping- en projectmanagement en Loading Technology. En dan mogen we dit ook nog eens doen voor internationale klanten, zoals Shell, ExxonMobil, Gunvor en OilTanking. Daarnaast zijn we ontzettend ambitieus en hebben we een stevige groeiambitie. Dit maakt het mogelijk om al onze medewerkers een flexibele werkomgeving te bieden, waarin hun persoonlijke ontwikkeling en groei voorop staat. Omdat we een middelgroot bedrijf zijn hebben we korte communicatielijnen en staat de deur altijd voor je open. Heb je een idee of een suggestie? Graag zelfs! Je draagt herkenbaar bij aan het succes van onze organisatie. 

Geïnteresseerd? Solliciteer dan snel!
Wij ontvangen graag je CV en een motivatiebrief. Je kunt deze per e-mail sturen naar onze HR-manager Claudia van Grevengoed, via sollicitaties@mob-group.com. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan telefonisch contact op met Claudia van Grevengoed via +31(0)10-4621666 of +31(6)- 46190594. Zij beantwoordt graag je vragen. Ga jij de uitdaging met ons aan?

This vacancy in English?

Click here for the translation

Locatie Nederland

Taken

Delen